Едва ли може да се направи аналогия сега, с това,

...
 Едва ли може да се направи аналогия сега, с това,
Коментари Харесай

Миро Мършата се подмазва: Ако Борисов го няма, и ГЕРБ я няма

 Едва ли може да се направи прилика в този момент, с това, които се случи след мандата на Борисов 1. Това, което се случи с мен, беше вътрешно политическа офанзива в ГЕРБ. Сега е нещо друго с Делян Добрев, виждате, че ГЕРБ го поддържа. Това сподели някогашният аграрни министър Мирослав Найденов в „ Честно казано “ по БиАйТи. Найденов е именуван от ГЕРБ и Бойко Борисов „ Миро Мършата “ поради аферата му с прословутото 20-годишно ирландско месо.
 За подбуден път Борисов работи вярно като изиска оставката на Добрев. Проблемът е тежък, имиджов. В противоположен случай може да ескалират нещата. Спонтанните опити на низовите организации на ГЕРБ  са дирижирани. Това не става без знанието на Борисов.  Рано или късно ще се стигне до спор с Корнелия Нинова  и  тогава Бойко Борисов  ще развие тезата, че се чисти, макар съпротивата на партията. Това се прави, с цел да се употребява в близко бъдеще.

Има и втори прочит-това е акция от Цветанов. Това са камъни в градината на Цветанов. Но нищо не се случва без знанието на Борисов.  В ГЕРБ борба няма. Ако се пробва някой да води борбата, ще загуби. Ако Борисов го няма и ГЕРБ я няма. С яденето идва и апетитът. Това е модела на прехода и по тази причина България е най-бедна в ЕС . Този модел няма опция. Защитава се схемата, която държи всички на власт.  В тази партия никой не може да вземе властта или да претендира, с изключение на Борисов.

Никой не оспорва престижът му. Борисов беше заявил, че ще раздели държавна от партийна власт. Цветанов беше изключение. Областните координатори на ГЕРБ са и депутати. Те акумулират власт. Всеки ден стават свадите. Въпросът е докога  ще продължи Борисов да работи по този начин. Поздравления за опозицията. Тя няма  да спре. Общественото съмнение пораства, даже да се запушват медиите.  Напрежението в провинцията е доста по-голямо, в сравнение с в столицата.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР